Nieuws

« Vorige - Volgende »

Samenwerking Ondernemersklankbord en Rabobank

5 juni 2018 - 09:09  •  Rabobank Groene Hart Noord  •  reacties

Samenwerking Ondernemersklankbord en Rabobank

Alphen aan den Rijn - "De snel veranderende wereld dwingt ondernemers de bedrijfsvoering te stroomlijnen en hun organisatie wendbaar te maken. Nu gaat het goed met het MKB, maar uit onderzoek blijkt dat 85% niet groeit. Samen met partners willen wij het MKB vooruit helpen; de dienstverlening van het OKB sluit daar naadloos op aan", aldus Dennis Kooren, directievoorzitter van Rabobank Groene Hart Noord.

Carel Paardekooper, regiovoorzitter van OKB Rijnland, vult aan: "Zowel bank als Ondernemersklankbord hebben het oogmerk ondernemers te laten slagen of, wanneer het even tegen zit, de ondernemer met raad en daad terzijde te staan."

Ondernemers helpen ondernemers
Het Ondernemersklankbord is een onafhankelijke stichting en wordt gevormd door oud ondernemers, managers en specialisten in tal van disciplines. Zij stellen hun kennis en ervaring belangeloos ter beschikking van (aanstaande) ondernemers. "Of je nu net gestart bent, wilt uitbreiden of vastloopt; voor diverse vraagstukken kun je terecht bij de adviseurs van het OKB’ aldus Carel Paardekooper. ‘Een traject duurt gemiddeld 6 maanden. De intensiteit van het contact hangt geheel af van de vraag."

Om ondernemers te stimuleren zich te ontwikkelen vergoedt Rabobank Groene Hart Noord voor klanten de kosten van het klankbordtraject. De adviseurs van Rabobank en het OKB vind je elke oneven week op vrijdagmiddag ook in iFlow in Alphen aan den Rijn. Je kunt dan zonder afspraak binnen lopen voor kennismaking. 

Rabobank.nl/groei
De Rabobank onderneemt diverse initiatieven om groei en toekomstbestendigheid van het MKB te stimuleren. Het op 4 juni gelanceerde platform rabobank.nl/groei is daar één van. Op deze site vinden ondernemers veel inspiratie, kennis en handige checklist en tools. En, kunnen ze zich aanmelden voor diverse groei-evenementen. ‘Ondernemers die vooruit willen, raad ik aan hier eens een kijkje te nemen’,  aldus Dennis Kooren.

Fotobijschrift: Carel Paardekoper (l) en Dennis Kooren(r) bekrachtigen samenwerking

Fotograaf: PR Rabobank Groene Hart Noord
Tags: rabobank
Rabobank.'
Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groene Hart Noord