Nieuws

« Vorige - Volgende »

Echte Lederhosen en Dirndls steeds meer in trek bij Lederhosen.nl

27 september 2018 - 11:45  •  Lederhosen.nl  •  reacties

Echte Lederhosen en Dirndls steeds meer in trek bij Lederhosen.nl

Alphen aan den Rijn - In september begint het echte Oktoberfest al in Duitsland, dus in augustus en september ligt de verkoop van de lederen Lederhosen en echte Dirndls een stuk hoger dan verderop in het seizoen. De feesten in Nederland beginnen namelijk pas later in het seizoen. Toch merk je dat er een verandering op komst is.

Voor de feesten in Duitsland verkocht Lederhosen.nl altijd veel écht lederen Lederhosen en Dirndls, waar in Nederland juist veel namaak Lederhosen en Dirndls werden verkocht. De Nederlander gaat echter steeds vaker naar een Oktoberfest en wil dus ook een Lederhosen die langer mee gaat dan één avondje drinken en feesten en dus worden de lederen Lederhosen en echte Dirndls steeds meer gedragen op de Nederlandse Oktoberfesten.

Lederhosen.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van lederhosen. Na jaren lange ervaring van verkoop in feestartikelen heeft Confetti, als grootste feestwinkel van Groningen, de stap gemaakt naar de online verkoop. Eerst gebeurde dit via de website Confettifeest.nl en later is daar Lederhosen.nl bij gekomen. Nu de Oktoberfesten in Nederland als kool uit de grond schieten, blijkt Lederhosen.nl een gouden zet.

Fotograaf: PR Lederhosen.nl