Nieuws

« Vorige - Volgende »

Officiële handeling tweede fase Kloostertuinen

25 januari 2019 - 09:35  •  reacties

Officiële handeling tweede fase Kloostertuinen

Alphen aan den Rijn - Woensdagmiddag 23 januari was het gezellig druk in Museumpark Archeon. Veel toekomstige bewoners waren aanwezig om hun nieuwe buren te ontmoeten en met elkaar te toosten op een voorspoedige bouw van de tweede fase met 83 woningen in deelgebied de Kloostertuinen in Villapark Burggooi in Alphen aan den Rijn.

Burggooi grenst aan een natuurlijke waterpartij met daarachter een grote parkzone én in het hart van de wijk ligt Museumpark Archeon. De wijk is opgedeeld in vier deelgebieden: Landelijk, Traditioneel, Modern en Abstract. Allemaal hebben ze hun eigen karakter en architectuurstijl. Deelgebied de Kloostertuinen bestaat uit drie fasen en ligt in deelgebied Landelijk.

De Kloostertuinen fase 2 bestaat uit 48 herenhuizen aan een groen hofje, 28 twee-onder-een-kapvilla's aan een laan of aan het water en 7 vrijstaande villa's die verspreid in het plan staan. Er zijn nog enkele herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Voor meer informatie: www.burggooi.nl/woningen.

Fotograaf: PR Archeon