Nieuws

« Vorige - Volgende »

Talenten van Amsterdams Kleinkunst Festival bij Parkvilla

20 maart 2018 - 09:58  •  reacties

Talenten van Amsterdams Kleinkunst Festival bij Parkvilla

Alphen aan den Rijn - De halve finalisten worden gecoacht door professionele regisseurs/theatermakers. Vlieguren maken, bijschrijven, schrappen, ontwikkelen en zo nu en dan spreekwoordelijk op je bek gaan. Alles om straks goed voorbereid de Halve Finales in Theater Bellevue te kunnen spelen. Wie weet treft u vanavond al de winnaar van de AKF Sonneveldprijs 2018! 

Drie Halve Finalisten
Bij Parkvilla zie je drie van de zes Halve Finalisten, waaronder Marjolein Fokkema met Woeden. In haar voorstelling laat ze zien hoe alledaagse dingen met haar brein aan de haal gaan, of andersom. Over de liefde en andere dingen die mis gaan. Dat ze cynisch, rancuneus en obsessief zou zijn, zijn slechts geruchten. Sanneke van der Meulen is te zien met Angstzweet. In haar muzikale cabaretvoorstelling Angstzweet, gaat Sanneke de strijd aan met al haar angsten. Selma Visscher is de derde halve finalist, met Wat valt er te winnen. Met een doortastende onverschilligheid en sociaal ongewenste liedjes banjert Selma de kleinkunstarena binnen. Want als je er nog over kunt zingen, dan valt het allemaal nog best mee.

Amsterdams Kleinkunst Festival
Het AKF richt zich op kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie en het Nederlandstalige theaterlied. Dat het festival een succesvolle kweekvijver voor kleinkunst- en cabarettalenten kan zijn, is inmiddels wel bewezen. Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Louise Korthals, Eva Crutzen en Yentl en de Boer waren finalist tijdens eerdere edities.

Kaartverkoop
Kaartjes zijn te koop via de website www.parkvilla.nl of aan de kassa. Indien je kaarten online koopt kun je van tevoren je stoel bepalen. Een kaartje voor deze voorstelling kost € 15,50, inclusief consumptie.

Fotograaf: PR Parkvilla
Parkvilla.'
Parkvilla

Pak het podium in het theater!