Nieuws

« Vorige - Volgende »

De Alphens Restaurantweek: Alfreds

7 maart 2015 - 17:42  •  reacties

De Alphens Restaurantweek: Alfreds

Alphen aan den Rijn -

Alfreds neemt je deze restaurantweek mee voor een wandeling door hun menukaart voor een Alphens Restaurantweek-prijs! Mocht je iets niet lusten, dan maakt het team van Alfreds graag iets anders voor je klaar!

Benieuwd wat Alfreds deze editie op het menu heeft staan? Bekijk het menu hieronder.

MENU
 Tartaar van rund met gedroogde Parmaham, schuim van piccalilly, gepofte cherrytomaat en een mayonaise van Vadouvan

- EN -

Met wasabi en nori gemarineerde Noorse zalm met een marshmallow van sesam en kaviaar van soja

Kabeljauwrug gewikkeld in Parmaham met Westlandse groenten en een mayonaise van rode curry

- EN -

Gebakken jodenhaas met een stampotje van rode biet, jus van kriekbier en een krokantje van buikspek

 Lauw warm chocolade cake-je met een saus van witte chocolade en lemon grass en cookiedough ijs

http://alphensrestaurantweek.nl/home.html

Fotograaf: Josh Walet
ALFREDS.'
ALFREDS

Meer dan een restaurant in Alphen.