Nieuws

« Vorige - Volgende »

Extra podium voor Festival Alphen d'Huez 2015

27 juli 2015 - 11:21  •  reacties

Extra podium voor Festival Alphen dHuez 2015

Alphen aan den Rijn -

Elk jaar weer een verrassing. Dat is de organisatie van het festival tot nu toe altijd gelukt. Dit jaar is het onder meer een extra podium! Op dit (tent)podium, pal naast het NS-station van Alphen aan den Rijn, treedt een aantal steengoeie tribute bands op; Kiss Lickss (Kiss tribute), Boys Named Sue (Johnny Cash tribute) en Gunz n Rozes (Guns 'n Roses tribute) en The Metallicas (Metallica tribute). Maar ook trapt 's middags op dit podium de Kinderband het festival af met muziek voor de allerkleinste festivalgangers.

Derde podium
Het podium is gevestigd in een festivaltent met een eigen bar. De tent krijgt de naam: het HypotheekAdviesHuis, vernoemd naar de sponsor die er voor heeft gezorgd dat de tent er dit jaar kan staan. HypotheekAdviesHuis is daarmee één van de drie podiumsponsoren voor Festival Alphen d'Huez 2015.

Groter festivalterrein!
De verrassingen houden niet eens op met het extra podium en de extra acts. Om de tent daadwerkelijk te kunnen neerzetten, was een extra stuk parkeerterrein van Q-Park naast het NS station nodig. Het festival is dit jaar letterlijk naast de fietsappel.

Door het extra stuk terrein staat festival Alphen d'Huez dit jaar letterlijk naast de Appel van Alphen aan den Rijn, gelegen naast het NS station. Het terrein biedt straks ruimte aan 1.500 bezoekers, tegenover 1000 bezoekers in 2014. De opbrengsten van het festival gaan naar KWF Kankerbestrijding.

Fotograaf: Josh Walet