Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kofferbakverkoop voor Alphen d'HuZes op Rijnplein

2 mei 2016 - 13:39  •  reacties

Kofferbakverkoop voor Alphen dHuZes op Rijnplein

Alphen aan den Rijn - Tijdens deze zaterdagmorgen is het altijd ontzettend druk in het Alphense centrum. Er doen dit jaar meer winkeliers mee dan ooit, dus een ideale gelegenheid om jouw spulletjes te verkopen.  "Een ideale kans om zaken te combineren, spulletjes verkopen en een bijzonder goed doel steunen", aldus organisator Willem van Leeuwen.

Iedereen kan voor slechts € 10,- per auto een plekje op het Rijnplein reserveren om tweede handsspullen te gaan verkopen. De opbrengst van alle plekken gaat direct naar team Alphen d'HuZes. Via de website alphendhuzes.nl/kofferbakmarkt kun je een plaatsje voor deze kofferbakverkoop bemachtigen.

Team Alphen d'HuZesZondagmorgen 29 mei vertrekken in totaal 90 personen; deelnemers en supporters naar Alpe d'Huez om op donderdag 2 juni de bekende berg Alpe d'Huez zes keer op te fietsen, te bewandelen of al hardlopend de berg te beklimmen voor het KWF. Inmiddels heeft het team met allerlei acties al meer dan € 95.000,- bijeengebracht voor onderzoek naar kanker.

Fotograaf: Josh Walet
Rijnplein.'
Rijnplein

Het hart van Alphen aan den Rijn.