Nieuws

« Vorige - Volgende »

Samen Sterk voor Michelle op de Alphense jaarmarkt

13 september 2016 - 10:24  •  Marco Roozenburg  •  reacties

Samen Sterk voor Michelle op de Alphense jaarmarkt

Alphen aan den Rijn - Michelle komt  in aanmerking voor een experimenteel behandeltraject in het Gustave Roussy kankerinstituut in Parijs en ondanks dat haar kansen heel klein zijn, wil ze deze kans natuurlijk met beide handen aangrijpen. Helaas worden de bijkomende kosten bij dit experimenteel behandeltraject niet vergoed door verzekeraars en is er een flink geldbedrag benodigd om de behandelingen mogelijk te maken. Niet alleen voor haar, ook voor alle toekomstige behandelingen voor kinderkanker in samenwerking met het Sophia Kinderziekenhuis.  aarom is stichting 'Samen Sterk voor Michelle' opgezet met als doel om door middel van acties en donaties de behandelingen te starten.

Stichting Jaarmarkt Alphen aan den Rijn hoorde van dit aansprekende verhaal en besloot ook in actie te komen voor Michelle. Tijdens de jaarmarkt zullen diverse activiteiten georganiseerd worden om geld in te zamelen voor de behandelingen. Zo zal de bewaakte fietsenstalling nabij het gemeentehuis worden beheerd door de stichting die zich inzet voor Michelle. Het stallen van uw fiets is nog steeds gratis, echter kunt u een vrijwillige bijdrage doen. Naast de ING Bank op de Paradijslaan zullen een aantal leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd worden, zoals springkussens, schminken en knutselen. Ook zijn er een aantal kraampjes te vinden, waarop diverse artikelen verkocht worden en waarvan de opbrengst volledig toekomt aan de stichting.

"We zijn super blij en ontroerd door het medeleven en de helpende hand die ons word geboden door de organisatie. Door tijdens de jaarmarkt leuke activiteiten voor kinderen te organiseren, het beheren van de fietsenstalling en het verkopen van artikelen hopen we een grote stap te kunnen zetten. De Alphense jaarmarkt is een mooi evenement met vele bezoekers en we hopen dat het verhaal van Michelle aanspreekt om een kleine bijdrage te doen. De intake voor de experimentele behandeling in Parijs heeft reeds plaatsgevonden en nu is het wachten totdat we voldoende financiële middelen hebben om de behandeling daadwerkelijk te kunnen starten", aldus Marco Roozenburg, medebestuurder van Stichting Samen Sterk voor Michelle.

Stichting Samen Sterk voor Michelle zal tijdens de jaarmarkt te vinden zijn op de Paradijslaan op het veld naast de ING Bank. De tijdelijke fietsenstalling nabij de rotonde, de kraampjes en activiteiten aldaar zijn onderdeel van deze stichting. Ook zullen er een aantal mensen over de markt lopen met collectebussen. Zij zijn te herkennen aan de opvallende shirts met daarop de tekst 'Samen Sterk Voor Michelle'. 

Fotograaf: Josh Walet