Nieuws

« Vorige - Volgende »

Duurzaam bouwloket voor bewoners

27 december 2014 - 12:01  •  reacties

Duurzaam bouwloket voor bewoners

Alphen aan den Rijn - Inwoners van de regio Midden-Holland en Alphen aan den Rijn kunnen voor vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing of energie opwekken, terecht bij het Duurzaam Bouwloket.

Energiebesparende maatregelen kunnen de energierekening flink omlaag brengen. Maar welke maatregelen getroffen kunnen worden  en hoe je dat doet, is voor veel mensen onbekend. Daarom is het belangrijk dat  inwoners geinformeerd worden over de besparingsmogelijkheden die er zijn binnen hun woning. Iedereen wil energielasten terugbrengen en zo starten met bijdragen aan een steeds duurzamere samenleving Daarom is het belangrijk gebruik te maken van het Duurzaam Bouwloket.

Wat kunnen inwoners verwachten?
Via de website, per e-mail of telefonisch kunnen inwoners bij het Duurzaam Bouwloket terecht voor al hun vragen over kwaliteitsverbetering en besparingsmogelijkheden voor de woning. Ook staat het Duurzaam Bouwloket regelmatig op markten en zijn ze aanwezig bij informatiebijeenkomsten. Naast het thema energie zijn de onderwerpen gezondheid en wooncomfort belangrijke aandachtspunten binnen de nieuwe energieloketstructuur. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl en ontdek de mogelijkheden.

 

Fotograaf: Josh Walet