Nieuws

« Vorige - Volgende »

Skolan gaat samenwerking aan met bureau FEDDE

25 september 2014 - 09:17  •  reacties

Skolan gaat samenwerking aan met bureau FEDDE

Alphen aan den Rijn -

'FEDDE! Pedagogisch advies en coaching' geeft u professioneel advies en coaching aan huis (of bv. in de klas) door een ervaren orthopedagoog, afgestemd op de persoonlijke situatie van het kind. Indien de vraag daarvoor geschikt is is email-consult mogelijk voor u hierbij een optie. Tevens organiseer ik pedagogische themabijeenkomsten, waarbij u een op maat gemaakt informatief themaprogramma aangeboden krijgt voor bijvoorbeeld opvoeders op scholen, gastouderbureaus en kinderdagverblijven.

De onderwerpen van de lezingen zullen heel goed aansluiten bij onze doelgroep: de leerling van het middelbare onderwijs en de puber in het bijzonder.

Praten met je Puber
Op dinsdag 7 oktober aanstaande, zal mevrouw Opdam, haar eerste lezing geven bij ons. De titel hiervan is: “Praten met je Puber”.

De opbouw is als volgt: Eerst een inleiding met achtergrond informatie over de (hersen)ontwikkelingsfase van de puber en het gedrag dat daar in de puberfase aan gekoppeld is. Vervolgens zal zij een aantal voorbeelden/tips en een aantal praktische punten meegeven hoe een positief gesprek met je puber te voeren. Tot slot is er de mogelijkheid voor vragen/gesprek.

Deze lezing is vrij toegankelijk en vindt plaats van 19:30 tot 20:30 uur, aan de Henry Dunantweg 20. De deuren zijn open vanaf 18:45 uur. U kunt dan kennis maken met ons instituut en met mevrouw Githe Opdam. Na afloop is er ook nog gelegenheid tot napraten.

Fotograaf: Josh Walet
Skolan bv / Points.'
Skolan bv / Points

Voor ALLE jongens – en meisjes die nu nog in groep 8 zitten