Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vreugdeoord ontvangt €7.500 van het Oranje Fonds

9 mei 2016 - 11:26  •  reacties

Vreugdeoord ontvangt €7.500 van het Oranje Fonds

Alphen aan den Rijn - Speeltuin Vreugdeoord aan de Vorselenburgstraat in Alphen aan den Rijn heeft onder alle speeltoestellen valbeveiliging van speciaal rubber. Na bijna 10 jaar intensief gebruik zijn deze kunststof vloeren aan herstel en vervanging toe. Na reparatie en vervanging voldoet de speeltuin de komende jaren weer aan de gestelde veiligheidseisen. Met de bijdrage van het Oranje Fonds heeft speeltuin Vreugdeoord bijna het benodigde bedrag van € 15.000 bij elkaar en kan naar verwachting in het najaar begonnen worden met de vervanging.

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt jaarlijks ruim 7.500 sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met €27,4 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander.

Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Fotograaf: Josh Walet
Speeltuin Vreugdeoord.'
Speeltuin Vreugdeoord

De leukste en actiefste speeltuin!