Nieuws

« Vorige - Volgende »

TV uitverkoop van JouwVeilingen is groot succes!

8 mei 2017 - 14:01  •  JouwVeilingen.nl  •  reacties

TV uitverkoop van JouwVeilingen is groot succes!

Alphen aan den Rijn - Via een online verkoop op de website van het bedrijf gingen de nieuwste modellen SMART TV's van merken zoals Sony, Samsung en LG als 'warme broodjes' over de toonbank. Dat de verkoop zo'n enorm succes was is niet heel gek te noemen aangezien de kortingen op deze TV's behoorlijk waren.

Het bedrijf JouwVeilingen.nl is gevestigd in Alphen aan den Rijn maar verkoopt door heel Nederland en Belgie. De TV actie was qua promotie speciaal gericht op de Alphenaren aldus het bedrijf. Door een Facebook bericht met een gekoppelde winactie die in No-Time een groot deel van Alphen bereikte ging de verkoop als een lopend vuurtje door de gemeente heen en wisten veel Alphenaren voor een leuk prijsje een nieuwe TV te bemachtigen.

Vervolg
Dat deze actie een vervolg gaat hebben is al zeker. Het bedrijf is nu al weer bezig met het voorbereiden van de volgende grote uitverkoop voor zijn klanten. De producten die JouwVeilingen verkoopt in de speciale Flash Sales worden beschikbaar gesteld door iBOOD uit Amsterdam (onderdeel van Media Markt). iBOOD is al jarenlang marktleider in dagaanbiedingen en de klanten van iBOOD stemde dit bedrijf al maar liefst acht keer op rij naar Website van het Jaar! Welke producten de volgende grote verkoop van JouwVeilingen zullen bevatten blijft tot het laatste moment geheim. Inmiddels heeft het bedrijf al acties gedaan met Wasmachines, Drogers, SMART TV's en met Tablets.

De samenwerking tussen JouwVeilingen en iBOOD is zeer succesvol te noemen. JouwVeilingen zorg voor de snelle verkoop van producten met lichte verpakkingsschade die iBOOD overhoudt uit eerdere aanbiedingen. De klanten van JouwVeilingen krijgen de mogelijkheid om deze producten te kopen voor een nog scherpere prijs in een zogenaamde 'Veiling Flash Sale' op de website van JouwVeilingen. De artikelen die daarna nog overblijven worden vervolgens weer verkocht per opbod in een speciale veiling die het bedrijf iedere zondag organiseert. Op deze manier is de omloop snelheid van de producten en de ROI (return of Investment) optimaal.

Lokaal
JouwVeilingen vindt het vooral 'leuk' om ook op lokaal niveau bij te dragen aan spectaculaire buitenkansjes voor de inwoners van de gemeente en de omliggende gemeentes waar het bedrijf gevestigd is. Uiteraard wordt er nog steeds veruit het meeste verkocht op landelijk niveau en zelfs in België, maar dat inwoners van Alphen vaak al snel op de hoogte gebracht worden van nieuwe acties vindt het bedrijf niet meer dan normaal.

Om goed op de hoogte te blijven van de speciale acties die JouwVeilingen organiseert is het aan te raden het bedrijf te volgen op socialmedia zoals Facebook en Twitter. Hier worden de acties vaak vooraf aangekondigd.

Fotograaf: Josh Walet