Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kleine handen maken groots gebaar

26 oktober 2012 - 10:49  •  Jessica Linting  •  reacties

Kleine handen maken groots gebaar

Alphen aan den Rijn -

In de periode voor kerst zullen de baby’s, dreumesen en peuters van de blauwe zwaluw op hun eigen manier de meest prachtige kerstkaarten maken voor inwoners van de wijk Kerk en Zanen. Het betreft de inwoners die dit lichtje in de duisternis verdienen omdat ze het even moeilijk hebben, ziek of eenzaam zijn. De door de kinderen gemaakte kaarten zullen met de skon-bakfiets door de kinderen en pedagogisch medewerkers persoonlijk worden bezorgd.

Geven
Kerst is een tijd die we beleven met familie en vrienden, een tijd waarin we stilstaan bij het leven. Maar kerst is ook de tijd van het overvloedige eten en voor veel kinderen de cadeaus en vakanties. Skon kinderopvang - De blauwe zwaluw vindt het belangrijk de kinderen bewust te maken van het feit dat sommige mensen af en toe een steuntje in de rug verdienen. 

Jessica Linting – locatie manager van De blauwe zwaluw: "Kinderen spelenderwijs zelf laten ervaren vinden wij heel belangrijk, hoe klein de kinderen ook zijn. Daarnaast is het prachtig om te zien wat een dergelijk gebaar met iemand doet. Het is een hele mooie kerstgedachte natuurlijk." 

Hoe kunt u ons helpen?
Weet u nog iemand die zo’n persoonlijk kaartje verdient en is hij/zij woonachtig in de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn? Of kunt u ons helpen aan materialen voor het maken van de kaarten? Mail dan voor 10 december naar deblauwezwaluw@skon.nl of bel naar De blauwe zwaluw op telefoonnummer: 0172-417711.

Verzorgingshuizen/ziekenhuizen of vergelijkbare organisaties in Alphen aan den Rijn die niet in Kerk en Zanen gelegen zijn kunnen ons eveneens een bericht sturen. 

Fotograaf: Josh Walet
De Blauwe Zwaluw.'
De Blauwe Zwaluw

Kinderopvang met aandacht voor uw kind.