Politiek - ChristenUnie

« Vorige - Volgende »

Fracties loodsen voorjaarsnota door de laatste 'raad'

12 juli 2011 - 23:54  •  reacties

Fracties loodsen voorjaarsnota door de laatste raad

Alphen aan den Rijn - Door intensief vooroverleg met alle partijen is de laatste gemeenteraadsvergadering van het seizoen 2010/11 in uitstekende sfeer en vooral met een goed debat verlopen.

Ook het schrappen van een bijdrage aan Oudtshoorn (Zuid-Afrika) konden we met een door ons ingediend amendement voorkomen. Natuurlijk kunnen en moeten we ons blijven afvragen of dergelijke taken door een gemeente moeten worden uitgevoerd. Het debat daarover stopt niet. Alleen, wij vonden dat de gevolgen voor Oudtshoorn te groot zouden zijn als ineens het hele budget werd geschrapt. Ook zullen we met Oudtshoorn overleggen hoe de stad deze wijziging kan hanteren. In de komende drie jaar gaat het jaarlijkse budget van 41.000 euro nu terug naar 20.000 euro.

De komende jaren zullen ongetwijfeld nog meer pijnlijke keuzes aan de raad worden voorgelegd. Wij houden u op de hoogte.


Fotograaf: Josh Walet
Matthijs Kortleven.'
Matthijs Kortleven

Matthijs Kortleven, Getrouwd, 3 kinderen. Werkzaam als Trainer, coach, mediator en op deze site vooral vanuit zijn als als raadlid voor de ChristenUnie in Alphen aan den Rijn.

ChristenUnie.'
ChristenUnie

Politieke partij