Politiek - Beter Alphen

« Vorige - Volgende »

De snackbar aan de haven

20 november 2011 - 13:21  •  Wil Verschuur  •  reacties

De snackbar aan de haven

Alphen aan den Rijn - Lees ik gisteren in het AD Groene Hart dat de snackbar aan de haven bij de Eikenlaan, weg moet.

We moeten allemaal de broekriem aanhalen, maar de gemeente blijft bezig met geld verspillen. Ook het feit dat de eigenaar van deze snackbar. gewoon zijn broodwinning wordt afgenomen voor dit onzinnige plan, vindt ons college geen punt.

Ik vraag me af, wie wil nu naast het industriegebied in bikini of zwembroek lopen / liggen, met al het werkverkeer dat er langs rijdt!  Zou de wethouder van zijn riante salaris soms een boot gekocht hebben, daar hoort wel een haven bij. Dan kan hij  van de Rijnhaven naar de haven aan het Thorbeckenplein via de Kromme Aar naar de Zegerplas varen om een patatje te halen bij Amigo en weer terug om nog even te zonnebaden  en frisse duik te nemen, in zijn haventje.

Al met al is het heel verdrietig voor de mensen die zo’n 15 jaar hun ziel en zaligheid in hun bedrijf hebben gestoken.  Maar daar heeft de VVD geen boodschap aan. Het is weer de partij die zogenaamd het bedrijfsleven hoog in het vaandel heeft staan. Dit wordt de zoveelste dure blunder. Misschien heb ik het mis, dan hoor ik graag wat u ervan vindt.

Fotograaf: Josh Walet
Snackbar de Haven.'
Snackbar de Haven

Voor de lekkere trek!