Politiek - Nieuw Elan

« Vorige - Volgende »

Evon Zevenbergen voor Nieuw Elan

12 maart 2018 - 14:35  •  Nieuw Elan  •  reacties

Evon Zevenbergen voor Nieuw Elan

Alphen aan den Rijn - "Mijn voornaamste reden om de lokale politiek in te gaan, is om mij in te zetten voor jongeren. Denk hierbij aan thema’s als jongerenhuisvesting, uitgaansgelegenheden en openbaar vervoersverbindingen. Op al deze terreinen valt er voor onze gemeente nog veel winst te behalen.

Bij de gemeente wordt vaak gezegd over: ‘Je moet niet over jongeren praten maar met jongeren praten’. Ik heb dat zinnetje wel honderd keer gehoord en ik ben daar helemaal klaar mee. Want: praatjes vullen geen gaatjes.
Op 21 maart is het tijd dat jongeren echt gaan meepraten en meebeslissen. Ik hoop na 21 maart de Alphense jongeren te vertegenwoordigen en een spreekbuis voor deze groep te zijn.

Nieuw Elan is de lokale partij waarin ik mij de afgelopen vijf jaar heb ontwikkeld. Nieuw Elan omarmt mijn visie als het gaat om jongeren. De afgelopen jaren heeft Nieuw Elan zich bewezen als een partij die dingen aanpakt. Voorbeelden zijn de volledig vernieuwde Lage Zijde, de aanpak op de woningmarkt en het doorbraakplan Duurzaamheid 2025.

De aanpak van niet lullen maar poetsen, past bij mij. Ik hoop deze lijn als gemeenteraadslid op te pakken en door te zetten."

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 10.
E. Zevenbergen (Evon)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen!

Fotograaf: PR Nieuw Elan / Rosoriginal
Nieuw Elan.'
Nieuw Elan

Politieke partij