Politiek - Nieuw Elan

« Vorige - Volgende »

Vragen mbt ondertekening Corio

24 juni 2012 - 22:15  •  Gerard van As  •  reacties

Vragen mbt ondertekening Corio

Alphen aan den Rijn -

Alphen aan den Rijn, 24 juni 20120.

Betreft: Beantwoording vragen ex artikel 43 Raadsreglement van Orde en ondertekening contract met Corio vòòr raadsvergadering van 28 juni a.s.

Geachte College,

Per email bereikte ons vrijdag 22 juni jl. onderstaand bericht van wethouder Lyczak, dat de directie van de Holding van Corio nog geen beslissing heeft genomen over de ontwikkeling door Corio van de winkels in het Stadshart Lage Zijde. Gaarne verzoeken wij u vriendelijk om de gemeenteraad vòòr de komende raadsvergadering van 28 juni a.s. te berichten of ondertekening door Corio inmiddels heeft plaatsgevonden, zodat het betreffende raadsvoorstel kan worden behandeld. Tevens verzoeken wij u ook om de door ons gestelde artikel 43 vragen inzake de onderhandelingen met Corio en Vorm inzake de ontwikkeling en grondverkoop in het Stadshart lage Zijde eveneens vòòr de betreffende raadsvergadering te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Namens de Fractie van Nieuw Elan.

Gerard.P. van As


Mededeling wethouder Lyczak:

22 juni 2012

Aan de leden van de raad,

Helaas heeft Corio ons laten weten dat de beslissing over Alphen aan den Rijn deze week nog niet genomen is. Ik heb vandaag nogmaals contact gehad met de directie van Corio in Nederland. In de loop van volgende week verwacht de directie een definitief antwoord van de holding.

Stan Lyczak

Fotograaf: Josh Walet
Nieuw Elan.'
Nieuw Elan

Politieke partij