Politiek - Nieuw Elan

« Vorige - Volgende »

Uitnodiging voor Politiek Café Nieuw Elan

11 november 2012 - 15:58  •  Petra Hoogenes  •  reacties

Uitnodiging voor Politiek Café Nieuw Elan

Alphen aan den Rijn - Op woensdag 14 november a.s. vanaf 21.00 uur houden we weer een Politiek Café dit keer in Restaurant Bistro de Gelaarsde Kat (Hooftstraat 79/85).

Bij het Politieke Café van de politieke partij Nieuw Elan kunnen partijgenoten en andere geïnteresseerde burgers van de Fusiegemeenten Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude elkaar informeel ontmoeten. Er wordt tijdens deze avonden standpunten uitgewisseld en onder het genot van een hapje en een drankje, in informele sfeer bijgepraat.

Het thema van a.s. woensdag is het "coffeeshopbeleid". Te gast hebben we een ondernemer, een bewoonster en mogelijk een wijkagent. Zij weten als geen ander welke voor of nadelen er zijn van coffeeshops in de straat of centraal gelegen in de stad.

Mocht u a.s. woensdag niet kunnen of een grote interesse hebben voor dit onderwerp, dan is het misschien goed om te weten dat a.s. donderdag 15 november 2011 vanaf 20.30 uur dit onderwerp in een raadscommissie in het Stadhuis wordt behandeld. Deze vergadering is openbaar en uiteraard is Nieuw Elan daar ook van de partij; dus u kunt gerust binnenlopen.

Ons Politieke café is vrij toegankelijk voor een ieder die belangstelling heeft voor de Alphense politiek en/of voor het onderwerp van deze avond. Neem gerust uw familie, buren, vrienden en kennissen mee. Op17 januari 2013 is een volgende Politiek Café gepland. Met vriendelijke groet en tot woensdag a.s.,

Namens de Initiatiefneemster van Nieuw Elan,

Petra Hoogenes en Jetty Westinga

Fotograaf: Josh Walet
De Gelaarsde Kat.'
De Gelaarsde Kat

In het oude Alphen, de Hooftstraat, vind je De Gelaarsde Kat, in de volksmond, ‘De Kat’ genoemd.