Politiek - Nieuw Elan

« Vorige - Volgende »

Geluidsoverlast OTA

28 november 2012 - 11:21  •  Gerard van As  •  reacties

Geluidsoverlast OTA

Alphen aan den Rijn -

Hierbij verzoek ik u – namens de Fractie van Nieuw Elan – zeer beleefd, doch dringend, serieuze aandacht te willen schenken aan de geluidsoverlast, die de bewoners van Gouwsluis e.o. en het Polderpeil regelmatig gedurende de nachtelijke uren ondervinden van de OTA.

In de hieronder vermelde emails van 23 en 27 november jl. kunt u kennis nemen van de bezwaren van de omwonenden, die zich hebben verenigd in de bewonersvereniging “Onder de Hefbrug”.

U kunt zich indenken, dat wanneer je regelmatig in je nachtrust wordt gestoord door knarsende geluiden van het opstapelen van containers, dit bij de omwonenden leidt tot grote ergenis en irritatie, dat zo niet langer kan blijven voortduren en om een spoedige oplossing vraagt.

Volgens ons zouden de nachtelijke activiteiten van dit bedrijf moeten worden gestaakt en worden teruggebracht tot werktijden van ’s-ochtends 7 tot 22 uur ’s-avonds, waardoor in ieder geval de nachtrust van de omwonenden kan worden gegarandeerd.

Gaarne vernemen wij van u, welke maatregelen u en/of het College van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland gaan nemen, om deze geluidsoverlast weg te nemen?

In afwachting van uw antwoord, verblijven wij,

Met vriendelijke groet,

Namens de Fractie van Nieuw Elan,

Gerard.P. van As

Fotograaf: Josh Walet
Nieuw Elan.'
Nieuw Elan

Politieke partij