Winkel

Ponsioen Optiek

Ponsioen Optiek

Alles voor een beter zicht

Ponsioen Optiek
Julianastraat 28
2405 CH Alphen aan den Rijn

Winkels

Ponsioen Optiek

Brillen en Contactlenzen 

Bent u geïnteresseerd in contactlenzen?  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en ontworpen voor verschillende doeleinden, zowel voor de verte als in multifocaal. Het is dus zaak dat er contactlenzen gekozen worden die het beste bij  uw ogen passen. Ook hiervoor nemen wij uiteraard de tijd voor u.

Bij Ponsioen Optiek kunt u terecht voor allerlei soorten contactlenzen. Zoals de traditionele harde, zuurstof doorlatende lenzen en daarnaast diverse zachte lenzen, bijvoorbeeld de nieuwste generatie Siliconen Hydrogel, zoals de Ultratm contactlenzen van Bausch & Lomb. Deze laatste contactlenzen zijn zeer geschikt voor mensen met droge ogen of voor mensen die in een droge ruimte (bijv. airco) werkzaam zijn. De MoistureSeal® technologie voorkomt namelijk dat de lenzen uitdrogen als gevolg van minder knipperen en houdt gedurende 16 uur 95% van het vocht vast.

Controle
Tijdens deze halfjaarlijkse controle houden we de gezondheid van uw ogen goed in de gaten. Dit doen we door middel van foto’s, zodat we elk half jaar de vooruit- of achteruitgang van het oog goed in de gaten kunnen houden. Bovendien checken we elk half jaar de sterkte, zodat uw contactlenzen altijd up-to-date zijn.

Droge Ogen
Eén op de zes volwassenen heeft last van droge ogen. De oorzaken kunnen heel verschillend zijn. Droge ogen kunnen ontstaan door te werken met de computer, maar ook door airconditioning, roken, contactlenzen, ozon, smog en bepaalde ziekten en geneesmiddelen. Producten om het oog te bevochtigen moeten afgestemd worden op de individuele behoeften.

Met ons droge-ogen-consult kunnen wij, door onderzoek te doen, bepalen wat voor u de beste oplossing is, ook als u geen contactlenzen draagt. Wij werken met oogdruppels van Ursapharm®. Deze druppels bieden voor vele problemen goede oplossingen.

Zachte lenzen
Onze contactlensspecialisten werken met lenspakketten. In dit pakket zitten de lenzen voor een half jaar met vloeistof en de controle is, bij afname van een halfjaarpakket, gratis. Dit houdt ook in dat u altijd welkom bent voor een extra check-up mocht er in de tussentijd iets met uw oog zijn. Wilt u contactlenzen bestellen zonder vloeistof dan kan dat uiteraard ook.

Harde Lenzen
Bij Ponsioen Optiek werken we met verschillende leveranciers van zuurstof doorlatende contactlenzen. Benieuwd of harde contactlenzen voor u de oplossing zijn? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Voor meer informatie zie www.ponsioenoptiek.nl/contactlenzen of bezoek ons in de winkel. 

Nieuws