Bedrijf

Kilometervrij.nl

Kilometervrij.nl

Hoe meer u rijdt, des te meer voordeel…

Kilometervrij.nl
Gnephoek 20a
2401 LP Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Kilometervrij.nl

Onbeperkt reizen door Europa! 

Kilometervrij.nl

Welkom bij Kilometervrij.nl busverhuur. Wij bieden een ruime keus als het gaat om een bestelbus huren, wij zijn namelijk gespecialiseerd in bestelbus verhuur. Naast een verhuisbus huren kunt u ook een personenbus huren. Alle verhuisbussen 

die wij verhuren kunt u met uw personenwagen rijbewijs besturen. U betaald 1 vast bedrag en vervolgens kunt u onbeperkt rijden door heel Europa zonder bijkomende kilometerkosten en dat is uniek! Ook voor binnenlandse verhuizingen en/of transporten zijn wij de aantrekkelijkste aanbieder. Bij een busje huren moet alles goed geregeld zijn, zodat u met een goed gevoel aan een veilige reis met de verhuisbus kunt beginnen. Wanneer u de verhuisbus terug komt brengen ervaart u het gemak van ons automatische toegang controle systeem. Dit systeem is uniek in de bestelbus verhuur branche. Het maakt het mogelijk om 24/7 de verhuisbus in te leveren. Extra goedkoop bus huren? Midweek busje huren !

Goedkoop bus huren is bij ons natuurlijk standaard, maar Ma t/m Do maakt Kilometervrij.nl het helemaal bont! Kilometervrij.nl heeft een midweek actie. Als u ervoor kiest van Maandag t/m Donderdag (4 dagen) een verhuisbus te huren ontvangt u maar liefst 25% extra korting. Een verhuisbus huren is nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk geweest. Kilometervrij.nl, dat is pas echt goedkoop bus huren ! Naast een bestelbus huren kunt u natuurlijk ook een personenbus huren !Bij een personen busje huren geldt dezelfde aantrekkelijke regel. Kilometervrij, onbeperkt rijden door heel Europa. Bij een gezellige trip/vakantie met vrienden of familie vliegen de kilometers voorbij. Gelukkig betaald u bij Kilometervrij.nl helemaal niets voor de gereden kilometers binnen Europa. Goedkoop bus huren , met de service die u verdiend doet u bij Kilometervrij.nl!

Openingstijden
Alleen voor telefonisch - reserveringen/administratie/overige zaken

Maandag     09.00 - 17.00 uur
Dinsdag     09.00 - 17.00 uur
Woensdag     09.00 - 17.00 uur
Donderdag     09.00 - 17.00 uur
Vrijdag     09.00 - 17.00 uur
Zaterdag     gesloten
Zondag     gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Kilometervrij.nl:

 
 

Hallo ik zou graag een auto huren maar dit kan alleen telefonisch maar kan jullie nr niet vinden

Nieuws

  • Nieuws over Kilometervrij.nl