Over Alphens.NL

Alphens.nl is hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn. Wij hebben als doel om alles wat er gebeurd is en dat nog gaat gebeuren in Alphen aan den Rijn op één overzichtelijke website aan te bieden. 

Alphens.nl biedt de Alphense agenda, alle locaties met openingstijden, maar ook vacatures en natuurlijk het echt Alphense nieuws. Met een Facebookaccount kunnen Alphenaren direct reageren op bijvoorbeeld nieuwsberichten, waardoor Alphens.nl een interactief platform is geworden. 

Het idee voor een platform als Alphens.nl is ontstaan vanwege het feit dat er talloze online en offline initiatieven in Alphen aan den Rijn zijn. Dit maakt de informatievoorziening voor de Alphenaar alleen maar ingewikkelder. Waar Alphen.NU specifiek voor jongeren dit gat zeven jaar geleden heeft opgevuld door alle relevante content voor een specifieke doelgroep te centraliseren, heeft niemand dit gat voor de rest van Alphen op een degelijke manier weten in te vullen.

Klik vooral rond op de website, ontdek dingen waarvan je nooit hebt geweten dat Alphen ze kon bieden maar boven alles; geniet van onze stad! Welkom op Alphens.nl!

Het team van Alphens.nl

Op 22 juni 2011 is lokaal internetplatform Alphens.nl in het leven geroepen. Wij zijn gevestigd aan de Raadhuisstraat in het centrum van Alphen aan den Rijn. Ons team staat voor je klaar en hoort graag van je!

 

Vera Vergunst

Redactie

vera@alphens.nl 

Jurre van Eyndhoven

Commercie

jurre@alphens.nl

Siona Landveld - van As       

Online marketing

siona@alphens.nl

 

 
Hoofdkantoor/ Alphens.nl

Raadhuisstraat 211
2406 AC  Alphen aan den Rijn

0172-891133
info@alphens.nl
www.alphens.nl