Restaurant

Shabu Shabu

Shabu Shabu

All you can taste!

Shabu Shabu
Baronie 233-239
2404 XE Alphen aan den Rijn

Contact

Telefoon 0172 - 203000

Restaurants

Shabu Shabu

Sushi & Grill 

image image image

ONBEPERKT GENIETEN BIJ SHABU SHABU

Bij Shabu Shabu draait het niet alleen om lekker eten. We vinden het ook belangrijk dat u een fijne avond of middag heeft met een gezellige sfeer en een optimale Japanse beleving. Dat is waar het all you can taste concept voor staat. Wilt u genieten van een heerlijk etentje met veel verschillende gerechten? Dan is dit concept echt iets voor u!

Wat all you can eat zo leuk maakt, is dat u de mogelijkheid heeft om veel verschillende smaken te proeven en ontdekken. Ook is het leuk om gerechtjes met elkaar te delen. U geniet niet alleen van de beste Japanse smaken, maar ook beleeft u een unieke sfeer. Wij bieden dan ook geen all you can eat, maar all you can taste aan.

VERSE SUSHI!

Sushi is gezond. Sushi is voedzaam, heeft een laag vetgehalte en bevat veel omega-3 vetzuren. Dat sushi in Alphen a/d Rijn betaalbaar kan zijn, bewijst Shabu Shabu. De koks van het restaurant maken alleen gebruik van dagverse vis en vlees. Met oog voor detail worden de verschillende Japanse hapjes met zorg voor u bereid. Bij Shabu Shabu Alphen a/d Rijn heeft u de keuze uit meer dan 100 authentieke Japanse gerechten. Naast sushi bestelt u bij ons ook gefrituurde gerechtjes, groenten en kip. Zo zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Geef uw keuzes door aan via onze tablets. Zij komen het vervolgens aan tafel serveren en zullen er alles aan doen om van uw etentje een unieke beleving te maken. Vergeet ook niet een klein gaatje over te houden voor ons lekkere dessertbuffet! 

Openingstijden

Maandag 16.00 - 22.00 uur
Dinsdag 16.00 - 22.00 uur
Woensdag 16.00 - 22.00 uur
Donderdag 16.00 - 22.00 uur
Vrijdag 16.00 - 22.30 uur
Zaterdag 16.00 - 22.30 uur
Zondag 16.00 - 22.00 uur

Voor meer informatie en reserveringen kijk op onze website.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Shabu Shabu:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream