Nieuws

« Vorige - Volgende »

Banenmarkt ook op zaterdag in Museumpark Archeon

9 januari 2018 - 19:50  •  reacties

Banenmarkt ook op zaterdag in Museumpark Archeon

Alphen aan den Rijn - De banenmarkt valt samen met de Open Dag voor Alphenaren. De banenmarkt is van 12.00 tot 16.00 uur. De Open Dag is van 11.00 tot 18.00 uur. Tijdens de Open Dag krijg je meteen een goed beeld wat van medewerkers en vrijwilligers in het Museumpark en in de horeca wordt verwacht. Museumpark Archeon zoekt ook nieuwe medewerkers en vrijwilligers voor de horeca, museumwinkel en het Romeins Museum.

Ambacht
Er is vooral behoefte aan mensen die een historisch ambacht beheersen. Ook zoekt het park naar prehistorische jagers en verzamelaars, boogschutters, minderbroeders, legionairs en gladiatoren. Archeon verzorgt een korte interne opleiding.

Horeca
Wie het park wel leuk vindt, maar geen ambacht beheerst of weinig historische kennis heeft, kan natuurlijk altijd terecht in de horeca. Zowel in het Klooster als in de Herberg als in de kraampjes op het park is altijd plaats voor hardwerkende collega’s.

Vrijwilligers
In Archeon zijn altijd veel vrijwilligers aan het werk. Zo is er onder meer een tuinploeg, een bouwploeg en zijn er ook vrijwilligers die als archeotolk hun vrijwilligerswerk verrichten. Hierover wordt voorlichting gegeven door vrijwilligers van Vereniging Vrienden van Archeon.

Vaste baan
Er zijn verschillende vacatures voor een ‘vaste baan’.
Er zijn onder meer vacatures voor een coördinator bezoekersservice en een medewerker entree en souvenirwinkel, alsmede vakantiekrachten en medewerkers voor de weekenden in het entreegebouw. De afdeling sales zoekt een topverkoper met ervaring in horeca en recreatie. In de horeca is plaats voor een zelfstandig werkend kok die het onder meer geen probleem vindt om tijdens weekenden en feestdagen te werken. Ook is er plaats voor horecamedewerkers.

De banenmarkt is zaterdag 13 januari van 12.00 tot 16.00 uur in de Romeinse Herberg (bovenzaal). Informatie is te vinden op www.archeon.nl/vacatures.  

Fotograaf: Eveline Verhoeve