Nieuws

« Vorige - Volgende »

Mooij Huis Makelaardij groeit

6 maart 2018 - 09:23  •  reacties

Mooij Huis Makelaardij groeit

Alphen aan den Rijn - Marlous heeft veel ervaring in de makelaardij. Van 2006 tot 2014 heeft zij gewerkt bij ERA De Koning Makelaardij in Alphen aan den Rijn. Met deze bagage en vanuit de gedachte dat het ook anders kan in de makelaardij, is de 29-jarige geboren en getogen Alphense in 2014 een zelfstandig makelaarskantoor gestart: Mooij Huis Makelaardij. Marlous is als Register Makelaar onroerend goed, Register Taxateur onroerend goed en Energielabel deskundige van alle markten thuis.

Personele uitbreiding
Door de toegenomen drukte was personele uitbreiding noodzakelijk. "Ik denk dat ik wel 80 uur in de week aan het werk was. Op een gegeven moment werd het gewoon te veel", legt Marlous uit. Monique Wolvers is nu in dienst getreden bij Mooij Huis Makelaardij. Monique beschikt over veel ervaring. Zij heeft hiervoor acht jaar met veel plezier gewerkt bij een makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn. Monique is assistent-makelaar en momenteel bezig met de studie voor Kandidaat-Makelaar/Taxateur. "Monique is breed inzetbaar", geeft Marlous aan. "Dit is ideaal. Hierdoor kunnen we alle drukte aan."

Over Mooij Huis Makelaardij
Mooij Huis Makelaardij is een jong en fris makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn, dat het net even wat anders doet. Als klant kun je zelf een eigen pakket samenstellen. Hierdoor is het ook mogelijk om geld te besparen op de courtage. Mooij Huis Makelaardij, dat zes dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur geopend is, hecht veel waarde aan een professionele presentatie.

Iets wat helemaal binnen de tijdsgeest van nu hoort, is het hebben van 'korte lijnen' met de klant. Door middel van een relatief klein kantoor, goede communicatie en bereikbaarheid, zorgen Marlous en Monique dat de klant zich weer klant voelt, en geen dossier! Mooij Huis Makelaardij gaat voor het beste resultaat. De klant en Mooij Huis Makelaardij zijn een team. Immers, we doen het samen!

Meer informatie over Mooij Huis Makelaardij is te vinden via www.mooijhuis.nl.

Fotograaf: De Beeldredacteur
Mooij Huis Makelaardij.'
Mooij Huis Makelaardij

Samen gaan we voor een succesvolle verkoop!