Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nog een Alphense strijdt voor deelname Expeditie Robinson

28 februari 2018 - 14:58  •  reacties

Nog een Alphense strijdt voor deelname Expeditie Robinson

Alphen aan den Rijn - Sinds enkele dagen doet Marloes Verdiesen uit Alphen aan den Rijn haar best om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, om kans te maken op een plekje op de castingdag van Expeditie Robinson. Bij de opdracht van deze week moeten kandidaten 'alles uit de kast halen' om hun eigen Robinson-look te creëren. Marloes ging zo ver om in de vrieskou in bikini rond te rennen, een 'gevaarlijke krokodil' te vangen en daarbij in bikini door het ijs te zakken.

Naast Marloes hebben ook Janet de Jong en Michelle de Prie uit Alphen zich ingeschreven om deel te nemen aan de competitie, maar die hebben nog geen video met de opdracht van deze week geupload. Naast de drie dames zijn er (nog) geen mannen die meedoen aan de competitie.

Castingronde
Tot en met 9 april kunnen geïnteresseerden wekelijks mee doen aan de opdrachten, een video uploaden en stemmen werven. De top zeven met de meeste stemmen van iedere week is verzekerd van een plek in de castingronde. Daarnaast worden nog 51 mensen geselecteerd zodat uiteindelijk honderd mensen tijdens de castingdag de strijd met elkaar aan gaan.

Fotograaf: Alphens.nl