Nieuws

« Vorige - Volgende »

Laatste kaarten voor Jostiband concert in de Vlinder

6 februari 2013 - 09:49  •  De Vlinder  •  reacties

Laatste kaarten voor Jostiband concert in de Vlinder

Alphen aan den Rijn -

Wie kent het niet? Het Jostiband Orkest uit Zwammerdam. In ruim 45 jaar is het uitgegroeid tot een fenomeen in Nederland. Sinds 1966 is het orkest een graag geziene gast in concertzalen en tv-programma's. Ook waren er al tv-optredens en concerten in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Canada.

In het Jostiband Orkest musiceren ruim 180 mensen met een verstandelijke beperking. Eénmaal per maand verzorgt het orkest met 100 orkestleden een vlot, plezierig en ontroerend muziekprogramma, dat een uitstekend beeld geeft van het orkest en haar mogelijkheden. Het programma is veelzijdig en avondvullend.

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Drum- en Showband “Dice Musica ‘83” wordt er een concert van de Jostiband georganiseerd in Sporthal de Vlinder. Op zaterdag 9 februari 2013 zal er met veel enthousiasme en plezier een prachtig concert worden gegeven. Dit muzikale feest mag u niet missen!

Kaartverkoop
Kaarten voor dit unieke concert kosten slechts € 19,50 (incl. consumptie in de pauze). De kaarten zijn verkrijgbaar bij: 

Telefonisch via 0172-897087
Per e-mail secretariaat@dice-musica.nl
Online via http://www.dice-musica.nl/concert-jostiband
Kaarten aan de deur kosten € 24,50.

Wees er snel bij, want op=op!

Zaal open: 19.00 uur
Aanvang concert: 20.00 uur
Einde concert: +/- 22.15 uur
Er zijn voldoende rolstoelplaatsen.

Fotograaf: Josh Walet
De Vlinder.'
De Vlinder

Eten, drinken en feesten op een sfeervolle locatie.