Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gewapende man overvalt Shell aan Eisenhowerlaan

20 mei 2015 - 18:54  •  reacties

Gewapende man overvalt Shell aan Eisenhowerlaan

Alphen aan den Rijn - Eén man liep rond 18.30 uur het tankstation in en bedreigde het personeel met een mes. Hij deed vervolgens een greep uit de kassa en ging er daarna op de fiets vandoor. De politie startte direct een grootschalig onderzoek. Hierbij werden onder meer de politieheli, speurhonden en burgernet ingezet om de verdachte op te sporen.

Een woordvoerster van de politie heeft bevestigd dat er één persoon is aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen of de man ook daadwerkelijk betrokken was bij de overval. Nog meer mensen die voldeden aan het signalement zijn ter controle staande gehouden.

Signalement
De politie verspreidde twee signalementen. Eén van hen is een negroïde man die een zwart trainingspak met capuchon droeg. Hij is gevlucht richting de Stortemelk. De tweede man is blank, ongeveer 1.85 meter lang en heeft donkerblond haar. Ook via Burgernet is het signalement van de verdachten verspreid. 

De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Bel met de recherche van Alphen aan den Rijn via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Fotograaf: Josh Walet
Shell Eisenhouwerlaan.'
Shell Eisenhouwerlaan

Shell tankstation gelegen aan de Eisenhouwerlaan.