Politiek - D66

« Vorige - Volgende »

D66 organiseert Alphense Conciërge van het Jaar verkiezing

26 mei 2015 - 14:14  •  D66 Alphen aan den Rijn  •  reacties

D66 organiseert Alphense Conciërge van het Jaar verkiezing

Alphen aan den Rijn -

Sleutelrol
Conciërges zorgen er op scholen voor dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen in een gezonde omgeving. Ze weten vaak precies wat er speelt onder de leerlingen en dragen bij aan het toezicht en de zorg voor sociale veiligheid. Conciërges zorgen daarnaast voor belangrijk onderhoud aan de school. D66-voorzitter Bert Bosch: ‘Met deze verkiezing zetten we de conciërge extra in het zonnetje. Zo willen we onze waardering laten blijken. Wij willen op elke school een conciërge!’

Nomineer je conciërge! 
Zorgt jouw conciërge ervoor dat je je veilig voelt op school? Staat hij of zij altijd voor iedereen klaar? Dan kun je jouw conciërge nomineren voor de verkiezing. Stuur vóór 5 juni 2015 een e-mail met daarin in ieder geval de naam van de conciërge, de naam van je school én een korte motivatie naar ajbosch@kpnmail.nl. Geef daarin aan waarom juist jouw conciërge het verdient om dé Conciërge van het Jaar te worden.

Uitreiking
Op donderdagochtend 25 juni 2015 zal de jury onder leiding van D66 Tweede Kamerlid Paul van Meenen naar de school van de winnende conciërge komen om de prijs uit te reiken.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: d66, concierge
D66.'
D66

Politieke partij