Politiek - PvdA

« Vorige - Volgende »

Diederik Samsom brengt bliksembezoek aan Alphen

1 november 2013 - 15:28  •  Jan Blikman  •  reacties

Diederik Samsom brengt bliksembezoek aan Alphen

Alphen aan den Rijn -

Spontaan belde de goedlachse en oprecht geïnteresseerde Samsom samen met PvdA wethouder Héléne Oppatja aan bij bewoners in de wijk. De partijvoorzitter en de sympathieke Oppatja, met hun onafscheidelijke rode roos, namen ruimschoots de tijd om met bewoners van gedachten te wisselen.

De partijvoorzitter complimenteerde de bewonersvoorzitter met het sublieme schilderwerk van de firma Willems uit Rotterdam. Met bewoners-voorzitter Jan Blikman en huismeester Jack Burke werd gesproken over de impact van een grootscheepse renovatie, over de huurstijgingen en de discussie over sloop van woningen versus renovatie.

Het bezoek duurde langer dan gepland, dit kwam ook door de spontaniteit en oprechtheid van het bezoek. Een bewoonster die nog niet geheel zeker was over het uitbrengen van haar stem op woensdag 13 november zei tegen de bewonersvoorzitter "Jan, ik twijfelde maar nu weet ik het zeker, Héléne Oppatja de nummer één van de Partij van de Arbeid".

Na het fotomoment op het nieuwe speelplaatsje achter blok C aan de Preludeweg was het bezoek weer voorbij. De bewoners vonden het een bijzonder leuke geste dit spontane bezoek van deze Partij van de Arbeid coryfeeën.

Fotograaf: Josh Walet
PvdA.'
PvdA

Politieke partij