Bedrijf

Apics Flexjobs

Apics Flexjobs

Uitzendbureau gespecialiseerd in productie en logistiek.

Apics Flexjobs
Koperweg 11a
2401 LH Alphen aan den Rijn

Contact

Apics Flexjobs

Uitzendbureau 

Apics Flexjobs

Om te voldoen aan een fluctuerende marktvraag is het van belang om als organisatie snel in omvang te kunnen groeien of krimpen. Waar het gaat om werknemers loopt u daarbij al snel aan tegen de grenzen die de wet en uw sociale verantwoordelijkheden stellen.

Met Apics Flexjobs laat u die problemen achter u. U bent verzekerd van de benodigde ervaren mankracht in tijden van groei, en u hoeft geen kosten te maken voor overtallig personeel tijdens krimp. Zo heeft u de zekerheid van continuïteit met behoud van flexibiliteit.

Duurzame relaties, bekende gezichten
Apics Flexjobs gaat graag duurzame relaties aan. Met de werkgevers voor wie wij werven natuurlijk, maar ook met de mensen die wij uitzenden. Wij gaan daar zo ver in dat we hen zelf in dienst nemen. Daarvoor hebben wij drie goede redenen:

- we laten niet graag goede mensen vertrekken

- we streven naar zekerheid voor zowel opdrachtgevers als personeel

- we willen graag de opgedane ervaring en kennis van werknemers behouden

Daardoor kunnen wij u een vaste personeelsbasis bieden en ziet u ook bij een sterk wisselende behoefte steeds bekende gezichten van mensen die uw bedrijf en het werk kennen, die bewezen hebben te passen in uw organisatie.

Strenge selectie
Voordat wij een kandidaat aan u voorstellen, hebben wij deze uitgebreid getest en gescreend. Onze screening bestaat uit onder meer een goed gesprek, waarin wij kijken naar de ambities, werklust en achtergrond van kandidaten. Vervolgens worden ze getraind, begeleid en in de praktijk getoetst. Door deze strenge selectie krijgt u altijd mensen die echt iets in hun mars hebben.

Waarom Apics Flexjobs?

- lagere kosten

- betere concurrentiekracht

- maatschappelijk verantwoord

- minder druk op uw organisatie, minder stress

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Apics Flexjobs:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream