Bedrijf

Wikiwork

Wikiwork

Sterk in dynamiek tussen kandidaat en opdrachtgever.

Wikiwork
A. van Leeuwenhoekweg 40 b/c
2408 AN Alphen aan den Rijn

Contact

Bedrijven

Wikiwork

Werving- en selectiebureau 

Wikiwork

Werving en selectie volgens Wikiwork: Een brug slaan tussen de beste kandidaat en de vacatures die bij ons uitstaan. De beste kandidaat past niet alleen qua ervaring maar zeker ook qua persoonlijkheid bij onze opdrachtgever. Daarmee bereiken we immers waar we allemaal naar op zoek zijn; een langdurige samenwerking tussen alle partijen. Wij vervullen zowel vaste als tijdelijke functies.

Samenwerken met zowel kandidaat als opdrachtgever staat bij ons centraal. Juist als opdrachtgevers ons in vertrouwen nemen maken wij het verschil. Wij richten ons dan ook niet op de multinational, maar op de bedrijven die we goed (kunnen leren) kennen. Want een goede samenwerking werkt optimaal bij vertrouwen en een open communicatie. Het werkt twee kanten op.

Daarbij richten we ons op een flink aantal vakgebieden. Of u nu actief bent in de ICT, techniek, financiële dienstverlening of science: Wikiwork vindt de juiste kandidaat!

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Wikiwork:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream