Locatie

Alphense Boys

Alphense Boys

En van de grootste sportverenigingen in Alphen.

Alphense Boys
Sportlaan 2
2406 LD Alphen aan den Rijn

Sport & Vrije tijd

Alphense Boys

En van de grootste sportverenigingen in Alphen 

Alphense Boys

Alphense Boys is een van de grootste sportverenigingen in Alphen aan den Rijn. Behalve de ruim 1.200 spelende leden zijn op onze velden elke week zo'n tweehonderd vrijwilligers actief en beleven zij plezier aan de voetbalsport. Het mag duidelijk zijn dat hierachter een grote organisatie schuilgaat én dat de nodige financiële middelen nodig zijn om deze machine op een goed geoliede en verantwoorde manier te laten draaien.

Waar kent u Alphense Boys van? Misschien van onze bloeiperiode 'prestatief beschouwd' in de jaren tachtig en negentig, toen Alphense Boys met prachtig voetbal tot de top van het Nederlands amateurvoetbal doordrong. Of misschien kent u Alphense Boys van allerlei publicaties in de pers, over de groei van onze vereniging tot een van de grootste voetbalclubs in Nederland. Met een alom gewaardeerde jeugdopleiding.Met niet alleen veel aandacht voor prestatiesport en opleiding van talenten, maar juist ook voor de grote groep die louter voor het plezier voor voetbal kiest. Zowel bij de jeugd als bij de senioren. Behalve deelname aan competities organiseert Alphense Boys voor zijn leden ook tal van andere activiteiten, zoals kampen en het vermaarde Sportweekend. Weet u trouwens dat Alphense Boys ook gehandicaptenvoetbalin huis heeft?

Dit alles maakt van Alphense Boys een vereniging met een grote maatschappelijke functie, waar veel mensen elke week plezier beleven en hun talenten ontwikkelen. Zowel binnen als buiten de lijnen, want ook in het bestuur en de begeleiding van onze activiteiten maken leden ' elk op hun eigen niveau en interesse ' carriëre bij Alphense Boys.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Alphense Boys:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.