Locatie

Subway

Subway

Stel je eigen broodje samen

Subway
Baronie 26
2404 XH Alphen aan den Rijn

Lunchroom

Subway

Heerlijke sandwiches in De Baronie! 

Subway

De lekkere broodjes en salades van Subway® zijn te vinden in winkelcentrum De Baronie! Vanaf 4 december 2013 is hier de 150e vestiging van Subway® geopend. Bij ons, Nico en Godelieve van Rijn,  kunnen Alphenaren elke dag hun eigen broodje of salade samenstellen.

Een gemeente als Alphen aan den Rijn kan natuurlijk niet zonder een Subway® restaurant. Ons team staat zeven dagen per week klaar om voor haar gasten een heerlijke verse Sub te bereiden, precies naar de smaak van de klant. Ook serveren wij heerlijke koffie of cappuccino, binnen of op ons zonnig terras.

Klantvriendelijkheid, snelle service en natuurlijk constante kwaliteit vinden wij heel erg belangrijk. En dat in een schone en nette winkel. Onze gasten kunnen elke dag kiezen uit allerlei soorten brood en verse ingrediënten, waardoor ze een bewuste, en vooral lekkere keuze kunnen maken.

Wij hebben bewust voor winkelcentrum De Baronie gekozen vanwege het concept winkelen, werken en wonen. We zitten te midden van grote supermarkten, scholen, een fitnesscentrum en een industrieterrein. Een ideale voedingsbodem voor onze zaak.

Graag tot ziens bij Subway in de Baronie.

Openingstijden

Maandag 10.00 – 20.00
Dinsdag 10.00 – 20.00
Woensdag 10.00 – 20.00
Donderdag 10.00 – 20.00
Vrijdag 10.00 – 20.00
Zaterdag 10.00 – 20.00
Zondag 11.30 – 19.00

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Subway:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream