Nieuws

« Vorige - Volgende »

Wasboxen bij Carwash Autoboulevard zeer geschikt voor campers

23 mei 2014 - 10:25  •  reacties

Wasboxen bij Carwash Autoboulevard zeer geschikt voor campers

Alphen aan den Rijn -

Volgens eigenaar Peter Doornhein kunnen ook vooral caravans en campers perfect gebruik maken van de wasboxen omdat de maximale in rij hoogte wel 290 centimeter is.  Nergens in de regio vindt u wasboxen met dezelfde in rij hoogte. Voor het makkelijk reinigen van uw dak vraagt u gerust een trap aan een van onze medewerkers, zij zijn u graag van dienst.

In de ruime wasboxen kunt u een keuze maken uit verschillende wasprogramma’s. U kunt uw auto of camper ongehinderd en op uw gemak reinigen en na het wassen kunt u gebruik maken van de gratis stofzuigers. Omdat Carwash Autoboulevard respectvol met het milieu omgaat gebruiken wij nieuwe revolutionaire ecologische producten. Deze productlijn is ecologisch, efficiënt en doet geen enkele afbraak aan het reinigend vermogen.

Bewezen is dat milieuvriendelijkheid en kwalitatief hoogstaande producten samen kunnen gaan vandaar dat Carwash Autoboulevard in de wasstraat gebruik maakt van een exclusief topkwaliteitsproduct namelijk X40 Coatinium.

Deze X40 Coatinium heeft als sterke punten :

  • Langdurige bescherming
  • Uitmuntende glans
  • Vergemakkelijken van het afparelen van het water dankzij het revolutionaire waterafstotende effect.
  • Beschermt de carrosserie tegen vuil en straatverontreiniging
  • Versterkt de glans op plastic delen, chrome en autolakken van de nieuwe generatie
  • Innoverende hybride technologie.

Al met al zeker de moeite waard om uw auto, caravan of camper te komen reinigen bij Carwash Autoboulevard  in de wasstraat of de wasboxen aan Curieweg 7. Vlakbij de “Bosrand” en achter Suzuki dealer van der Boon.

Fotograaf: Josh Walet
Carwash Autoboulevard.'
Carwash Autoboulevard

Krasvrij uw auto laten wassen.