Nieuws

« Vorige - Volgende »

Donatiecampagne bij McDonald's Alphen aan den Rijn

3 december 2015 - 09:16  •  reacties

Donatiecampagne bij McDonalds Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn -

Als familierestaurant weet McDonald's als geen ander hoe belangrijk het is dat ouders en kinderen speciale momenten met elkaar delen. Daarom is McDonald's al sinds de oprichting van het Ronald McDonald Kinderfonds nauw verbonden met dit goede doel. In december vraagt McDonald's extra aandacht en steun voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Van 1 t/m 31 december 2015 vraagt McDonald's haar gasten of zij van hun bestelling een Kinderfondsbestelling willen maken door 50 cent te doneren.

Voorleesboek geschreven door bekende Nederlanders
Om als ouder(s) en kind samen weg te kunnen dromen en even niet te denken aan ziek zijn, heeft McDonald's als partner van het Ronald McDonald Kinderfonds Het Grote Familie Voorleesboek gemaakt. In samenwerking met negen bekende Nederlands. Het voorleesboek bestaat uit negen korte ‘droomverhalen' die bedacht zijn door de populaire band MainStreet, tv-kok Hugo Kennis, kinderpopster Dirk Scheele, tv-presentator Klaas van Kruistum, tennisspeler Jacco Eltingh, actrice en presentatrice Yvonne Coldeweijer, zangeres Tyra Wiertz, bekend paardenliefhebber Jesse Drent en natuurlijk Ronald McDonald Kinderfonds-ambassadeur Yvon Jaspers. Dit bijzonder boek is in december exclusief te koop via wehkamp.nl/kinderfonds voor slechts €10. De volledige opbrengst van het boek gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

Manu Steijaert, algemeen directeur van McDonald's Nederland: "Als trouwe partner van het Ronald McDonald Kinderfonds willen we in de maand die in het teken staat van samen zijn, extra aandacht vragen voor degenen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is: gezinnen met een ziek kindje in het ziekenhuis. Voorlezen verbindt. Daarom ben ik erg trots op dit unieke voorleesboek, waarmee we naast de jaarlijkse Donatiecampagne iets extra's doen. Daarmee hopen we begin januari nóg meer nachtjes slapen in de Huizen aan te kunnen bieden aan het Ronald McDonald Kinderfonds namens onze gasten."

Fotograaf: Josh Walet
McDonalds Centrum.'
McDonald's Centrum

McDonald's midden in het centrum van Alphen aan den Rijn.