Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hippe frozen cocktails van Alphens bedrijf N1CE

17 juli 2016 - 14:11  •  reacties

Hippe frozen cocktails van Alphens bedrijf N1CE

Alphen aan den Rijn -

"Ik wil dat N1CE in heel Nederland bekend wordt. Mensen moeten het kennen en kopen", verwoordt Celeste haar ambitie voor N1CE. "De cocktailijsjes zijn nu nog een product voor festivals en grote evenementen, maar straks moet je ons cocktailijs in elke hippe winkel in elke stad kunnen kopen." N1CE Frozen Cocktail is ontstaan uit de samenwerking van superster en producer Sebastian Ingrosso, DJ's Axwell and Alesso en de in 2010 tot 's werelds beste bartender uitgeroepen Jimmy Dymott. Zij zetten samen een nieuw product in de markt: N1CE Frozen Cocktail.

En dus is het logisch dat N1CE bekend is in de scene op Ibiza en op een festival als Summerburst in Zweden. De Nederlandse introductie was tijdens de TT in Assen. "Jammer dat het zo regende dat weekeinde", vertelt Celeste. "Maar, we waren zeker succesvol. Als we een leuke man eenmaal verleid hadden om een cocktailijsje te proeven, kwam hij vaak terug met al zijn vrienden! Vrouwen hoef je niet zo erg te verleiden. Zij zijn nieuwsgieriger en willen altijd wel iets nieuws proberen."

Festivals en evenementen
De Frozen Cocktails zijn de komende maanden te vinden op grote festivals. Om mee te beginnen staan er 28 stands op de Gay Pride in Amsterdam tussen 23 juli en 7 augustus. "We staan zelfs in de VIP-lounge in het Amstelhotel", zegt Celeste trots. Van 22 tot en met 24 augustus presenteert N1CE zichzelf tijdens de evenementenbeurs Future of Events. "Dat wordt een hele vette presentatie. We hebben een DJ-booth met misteffecten en een lasershow plus veel geluidseffecten. Niemand kan ons missen!"

Uiteraard worden de Frozen Cocktails ook in thuisbasis Alphen aan den Rijn geïntroduceerd. De superhippe, übercoole, kortom gewoon vette stand is te vinden op Culinair Alphen op donderdag 18 augustus tijdens de openingsavond Ladies Only. "We zijn er van 18.00 tot 23.00 uur. Natuurlijk bij de andere Foodtrucks, want ijs is tenslotte food. Je kunt ons niet missen. Wij hebben een echte N1CE bakfiets bij de stand."

Er wordt hard gewerkt aan presentaties op meer Nederlandse festivals en evenementen. Ook in Alphen aan den Rijn. "We willen ook heel graag op de Beachparty van Wet 'n Wild staan. Daarover zijn we nog in onderhandeling", meldt Celeste. "Het is best lastig om overal een voet tussen de deur te krijgen. Wij presenteren met N1CE Frozen Cocktails tenslotte een heel nieuw product. Niemand is eerder op het idee gekomen om een cocktail met 5 procent alcohol in te vriezen en als ijs te verkopen!"

Meer informatie over N1CE, de Frozen Cocktails en de Nederlandse distributeur via www.facebook.com/N1CECocktail.

Fotograaf: Josh Walet