Nieuws

« Vorige - Volgende »

Drukkerij Holland bv over op volgende generatie

7 mei 2018 - 15:12  •  reacties

Drukkerij Holland bv over op volgende generatie

Alphen aan den Rijn - Piet Veenema nam in 1980 Drukkerij Holland bv over, dat toen slecht draaide. Door te focussen op efficiënt werken en te investeren in automatisering en innovatie wist hij de drukkerij uit te bouwen tot een gezond en florerend bedrijf. In 2000 kwam Herrejan in het bedrijf werken, waar hij in 2001 mede-eigenaar van werd. Herrejan: "Het leuke is dat onze interesses en expertise op verschillende vlakken liggen. Mijn vader is echt van de techniek en automatisering, hoe kunnen we nog beter en efficiënter onze klanten bedienen? Ik richt me, naast productieaansturing, meer op sales, ben al jaren het gezicht naar klanten toe. Zo heeft iedereen in het bedrijf zijn eigen kennis en kunde die we benutten om het bedrijf te laten groeien". 

Automatisering en innovatieve ontwikkelingen hebben van Drukkerij Holland bv in de afgelopen bijna 40 jaar een succesvol bedrijf gemaakt. Hoe ziet Herrejan de toekomst van het bedrijf? "We blijven vooral doen waar we goed in zijn: de persoonlijke aanpak, adviseren, de wensen van klanten inventariseren en invullen. Mijn vader is blijven investeren en ons team is breed inzetbaar. Zo kunnen we altijd snel en flexibel inspringen op de wensen van onze klanten en bij pieken in de productie de rust erin houden. We kijken altijd waar we nog efficiënter kunnen worden. Door gebruik te maken van digitale mogelijkheden kunnen we onze huidige capaciteit nog beter benutten en ons klantenportfolio uitbreiden. Maar ik verwacht ook dat ons team van zeven in de toekomst uitgebreid wordt."  

Veenema senior blijft de komende jaren nog actief in het bedrijf, hoewel op een iets lager pitje dan voorheen: "Ik ben gezond, ik vind het werk leuk, fijn dat het zo kan." Hij kijkt met vertrouwen uit naar de nieuwe fase van Drukkerij Holland bv: "Heel mooi dat je zoon je bedrijf overneemt in plaats van iemand anders. Dat is niet vanzelfsprekend, ik voel mij een gezegend mens."

Fotograaf: PR Drukkerij Holland