Nieuws

« Vorige - Volgende »

Restaurant NOL is geopend aan de Raadhuisstraat

17 april 2019 - 14:53  •  reacties

Restaurant NOL is geopend aan de Raadhuisstraat

Alphen aan den Rijn - “Op maandag tot en met donderdag eet je bij ons een driegangenmenu voor €13.95 en van vrijdag tot en met zondag kost deze €15.95”, vertelt restaurant manager Dimitris. We raden vooral de NOËL burger aan als hoofdgerecht. En als voorgerecht is de chicken burrito een favoriet maar ook de bruschetta mag je eigenlijk niet missen. Voor de vegetariër hebben we een heerlijke groentespies of vegaburger. Eén ding is zeker, kwaliteit staat bij ons altijd voorop.”

Cocktails
Bij NOËL heb je de keuze uit verschillende cocktails voor maar €5,-. “Speciaal voor stellen hebben we de NOËL Love, dit is een cocktail uit een extra groot glas waar je samen van kunt genieten”, legt Dimitris uit.

NOËL is zeven dagen per week geopend vanaf 17.00 uur. Je kunt hier terecht voor een diner maar je kunt gelijk blijven zitten voor een borrel. “Omdat wij borrel en diner aanbieden hoeven onze klanten niet ergens anders heen en kunnen ze lekker blijven zitten. We hebben ook een uitgebreide borrelkaart met heerlijke hapjes. Ook ideaal dus voor de vrijdag of zaterdagmiddag!” Bij NOËL heb je de keuze uit verschillende soorten bier, wijn maar ook mocktails.

NOËL Kitchen & Bar is zeven dagen per week geopend van 17.00 uur. Op maandag tot en met donderdag is de keuken geopend tot 22.00 uur en op vrijdag tot en met zondag tot 22.30 uur. Via de site kun je hier het menu bekijken en reserveren.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: noel
Restaurant NOL.'
Restaurant NOL

Kitchen & Bar