Nieuws

« Vorige - Volgende »

Altijd al willen weten hoe je het perfecte kopje koffie zet?

24 mei 2019 - 12:46  •  reacties

Altijd al willen weten hoe je het perfecte kopje koffie zet?

Alphen aan den Rijn - Alle vragen over koffie weet Cora te beantwoorden tijdens de barista workshop. “Ik leg de klanten uit waar koffie vandaan komt, welke type bonen er zijn, waar je op moet letten bij het zetten van koffie, welke soorten koffie er zijn, hoe je goede koffie kunt herkennen en natuurlijk hoe je dit thuis kunt creëeren”, vertelt Cora.

Tot nu toe ontvangen zij en haar collega’s van Media Markt Alphen alleen maar positieve reacties. “Zelfs een deelnemer die al een paar jaar in de horeca werkte heb ik kunnen verrassen met nieuwe informatie, daar doen we het ook voor.”

Het gaat erom dat de klanten plezier hebben in de workshop, daarom mogen zij ook alles uitproberen. Van het proeven van de koffie, het zetten van de koffie en het proberen van verschillende machines.

Feestelijke heropening nieuwe winkel
Media Markt Alphen is compleet verbouwd en viert zondag 2 juni de heropening. Dat vieren zij met een grote feestelijke opening met allerlei verrassingen voor jou als klant.

De ingang van de winkel is verplaatst naar de Sint Jorisstraat en de winkel heeft een complete make-over gekregen. Het assortiment is uitgebreid en het aanbod is nog beter. Ook is er vanaf alles te beleven in de winkel, zo is er een smartbar voor als je probelemen hebt met bijvoorbeeld je telefoon, een smart home hoek voor alle handige snufjes voor in huis en een game area.

Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over de heropening.

WINACTIE
Om dit alvast te vieren geven wij een Google Home mini weg! Wat moet je doen om te winnen? Like, reageer en deel dit bericht op jouw facebookpagina. Maandag 27 mei maken wij de winnaar om 12.00 uur bekend.

Inschrijven voor workshops
Wil jij nu ook een keer een barista workshop volgen bij Media Markt Alphen of één van de andere workshops zoals fotografie? Geef je dan op via https://workshops.mediamarkt.nl/event/ of loop eens gezellig langs in de winkel.

Fotograaf: Josh Walet
Media Markt.'
Media Markt

Media Markt is een multimediawinkel.