Nieuws

« Vorige - Volgende »

Laatste week kaartverkoop voor concert met Massada

2 maart 2019 - 14:05  •  reacties

Laatste week kaartverkoop voor concert met Massada

Alphen aan den Rijn - “Met maar liefst 9 supermuzikanten en een meisjeskoor staat er een prachtig optreden op de agenda waar we bijzonder trots op zijn. Het initiatief om deze band in de Adventskerk te laten spelen, is afkomstig van lokale Alphense bedrijven die mee willen helpen om de Adventskerk als monumentaal en religieus erfgoed te behouden voor Alphen aan den Rijn,” zegt Jan de Kruijf voorzitter van de stichting.

De band Massada, waarvan de meeste leden van Molukse afkomst zijn, speelt al ruim 40 jaar. Ze vierden vele successen met misschien wel als hoogtepunt een optreden op Pinkpop tussen andere wereldberoemde artiesten. Gitarist Rudy de Queljoe heeft zelfs opgetreden met Pink Floyd en kent artiesten als Paul McCartney en Mick Jagger persoonlijk. Hij werd als 1 van de 12 beste Nederlandse gitaristen door Henny Vrienten van Doe Maar op TV uitgenodigd om samen met onder meer Jan Akkerman en George Kooijmans op te treden.

De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed. Deze laatste week voor het concert zijn er uitsluitend nog kaarten verkrijgbaar via Alphens.nl. Entreeprijs is € 20,- per persoon. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om circa 22:30 uur. Er is een pauze.

Fotograaf: Massada publicity