Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bezoekers Zomerspektakel mobiel zonder mobiel

8 juni 2019 - 11:46  •  AllesinAlphen.nl  •  reacties

Bezoekers Zomerspektakel mobiel zonder mobiel

Alphen aan den Rijn - Dit waren vragen die bezoekers van het Zomerspektakel aan het Meer vrijdag 7 juni gesteld kregen door het promoteam van de campagne ‘Mobiel zonder Mobiel’. Astrid Koperberg van Gemeente Alpen aan den Rijn: ‘Het is levensgevaarlijk: appen of bellen in het verkeer. Niet alleen in de auto, maar ook op de fiets. De campagne Mobiel zonder Mobiel maakt mensen bewust van hun gedrag en laat ze zelf nadenken over oplossingen. Op een laagdrempelige manier.’

Het promotieteam van de campagne ‘Mobiel zonder Mobiel’ daagde vrijdag mensen uit zelf na te denken over oplossingen. Vervolgens maakten ze een leuke foto met de bezoekers en een groot verkeersbord met daarop de tekst: ‘ik zet ‘m uit – ik leg ‘m weg – ik ben mobiel zonder mobiel’. 
Deze foto’s worden onder andere geplaatst op de Facebookpagina van de campagne.

Vorig jaar was het promoteam ook bij het Zomerspektakel aan het Meer. Otto van de Sanden (initiatiefnemer en directeur van communicatiebureau Attacom): ‘Toen was het ook ontzettend leuk. Het gaat natuurlijk om het gesprek en de inhoudelijke boodschap. Maar de relaxte sfeer op het Zomerspektakel draagt zeker bij aan het succes van Mobiel zonder Mobiel; mensen reageren meteen enthousiast.’ Het promoteam is er nog het hele weekend.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn