Nieuws

« Vorige - Volgende »

Programma Zomerboost compleet

20 juli 2013 - 16:23  •  Adrie den Hertog  •  reacties

Programma Zomerboost compleet

Alphen aan den Rijn -

Judith Webber 
Judith Webber leert ondernemers langs 3 simpele ankers hun verhaal geloofwaardig en kloppend te vertellen, zichzelf écht neer te zetten en daarmee hun magneetwerking aan zetten. Webber inspireert graag ondernemers hun masker af te doen, zichzelf te laten zien en daarmee de juiste keuzes te maken, focus aan te brengen en vanuit puurheid te ondernemen. Dit doet zij al coachend, trainend, sprekend en schrijvend. Zij is de auteur van onder andere ‘Laat jezelf zien!’. In april 2013 bracht zij haar laatste boek uit ‘100% Puur jij, altijd en bij iedereen’. Opgenomen in de Viva400 in de categorie zakelijk en eco in respectievelijk 2011 en 2012. Naast de workshop van Judith Webber is er keuze uit zo’n 14 andere workshops.

Aanbod workshops 
Voor veel ondernemers is het een tijd van bezinning. Tijdens de Zomerboost kun je jezelf ontwikkelen, nieuwe energie opdoen en netwerken. Het aanbod is goed afgestemd op de behoefte van ondernemers. Petra Mouw, Ernst-Jan Bos, Maaike Vissink, Karin Muller en Marc Waasbergen vertellen over de mogelijkheden van Facebook, Pinterest, LinkedIn, Google/SEO en Twitter om deze voor je bedrijf in te zetten. Roswitha Kazic geeft tips hoe je zelf je marketing, PR en communicatie kunt verzorgen. Rob Beukema legt je uit hoe je als ondernemer omgaat met energie. Samen met Marieke Hendrix ga je aan de slag met je pitch. Marieke van Bueren kijkt met je naar identiteit, imago, lichaamstaal en de eerste indruk. Karen Visser leert je slimmer te werken. Barbara Rijskamp laat zien hoe jouw administratie een feestje wordt. Anneke Hazelebach helpt je om weer te focussen op je kernactiviteit. Judith Webber leert je keuzes te maken om zo klanten aan te trekken.

Zin In Ondernemen Zomerboost 
De Zin In Ondernemen Zomerboost is een initiatief van Adrie den Hertog (Zin In Ondernemen) en Karen Visser (New Broom). In de zomer is er bij zowel grote bedrijven als kleine ondernemers vaak ruimte voor reflectie en bijscholing. Dit concept speelt daar op in door workshops op allerlei gebieden aan te bieden die hen daarbij helpen.

Fotograaf: Josh Walet