Nieuws

« Vorige - Volgende »

Pubquiz voor alle leeftijden bij Esports Game Arena

26 januari 2018 - 09:59  •  Esport Game Arena  •  reacties

Pubquiz voor alle leeftijden bij Esports Game Arena

Alphen aan den Rijn - De Esports Game Arena is niet alleen een plek voor gamen en esports (competitief gamen), maar ook een locatie die als buurthuis met bar fungeert voor mensen uit Alphen en omstreken. Deze eerste algemene pubquiz van de Esports Game Arena is dan ook voor iedereen toegankelijk en betreft niet alleen vragen over gaming. Deelnemers kunnen het tegen elkaar opnemen op het gebied van muziek, geschiedenis, televisie en andere onderwerpen.

"Wij proberen iets unieks aan te bieden in Alphen, maar daarmee tegelijkertijd iedereen welkom te heten", aldus initiatiefnemer Thomas Runhart. "Een pubquiz is daarvoor ideaal, omdat zo’n quiz mensen van verschillende achtergronden en leeftijden in Alphen samenbrengt en op een speelse manier een leuke avond biedt".

De pubquizmaster begeleidt met muziek- en beeldfragmenten de deelnemers door de quiz heen en uiteindelijk is één team de winnaar. Teams bestaan uit 2 tot 4 personen. Inschrijven kan tot aanvang. De pubquiz start om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur in de Esports Game Arena (Raadhuisstraat 134).

Fotograaf: Josh Walet
Esports Game Arena.'
Esports Game Arena

Het is dé ontmoetingsplek voor gamers.