Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tip-top 5: Leuke warm weer-uitjes voor uit de zon

17 juli 2018 - 13:35  •  reacties

Tip-top 5: Leuke warm weer-uitjes voor uit de zon

Alphen aan den Rijn - Bekijk hier onze tip-top 5 om leuke dingen te doen met warm weer, waarvoor je even niet de zon in hoeft!

Bioscoop
Even aan de zon ontsnappen in de bioscoopzalen van theater Castellum. Met drie ondergrondse zalen is het lekker koel én is er iedere dag voldoende aanbod, van kinderfilms tot actiefilms. 

Schildpaddencentrum
Voor veel Alphenaren een verrassing dat we het hebben in Alphen: het Schildpaddencentrum. Een opvangcentrum voor de dieren waar ook voorlichting wordt gegeven over de activiteiten van de stichting en educatie op het gebied van schildpadden.

Ballorig
Lekker spelen en klimmen, maar dan niet in de volle zon? Nabij winkelcentrum De Baronie vind je Ballorig, een overdekt kinderspeelparadijs. 

Fotograaf: 3dman_eu, Pixabay

Bowling
Kijken wie er als eerste een strike gooit? In de koelte bij Bowling Alphen (airco aanwezig!) kun je met de hele familie of met vrienden een baan huren en proberen om de kegels om te gooien. De bediening voorziet je uiteraard van een lekker koud drankje. 

Escaperoom Alphen
Bij de Escaperoom in Alphen krijg je een uur de tijd om te ontsnappen uit de Egyptische tombe door raadsel en puzzels op te lossen. Ook handig als even een uurtje voor jezelf wilt.. ;) 

Fotograaf: Josh Walet