Nieuws

« Vorige - Volgende »

Extra aandacht voor de jeugd bij Wet ‘n Wild

6 maart 2015 - 18:16  •  reacties

Extra aandacht voor de jeugd bij Wet ‘n Wild

Alphen aan den Rijn -

Hoewel de meeste mensen er niet aan moeten denken om bij de temperaturen van afgelopen maanden in het water te liggen zijn ze bij Wet ’n Wild juist in die periode druk geweest met de voorbereidingen. Zo staan er weer een aantal leuke events op de planning en besteed de kabelskibaan extra aandacht aan de jeugd.

Kids Cursussen
Niet alleen scholen zijn welkom om tegen een speciaal tarief kennis te komen maken met de kabelskibaan. Om de jeugd op een speelse en toegankelijke manier enthousiast te maken voor het waterskiën en wakeboarden organiseert Wet ’n Wild in de zomer namelijk kids cursussen.

De Spetters
Bij de Spetters leren kids van 6 t/m 12 jaar waterskiën. Ervaren instructeurs Wilma – die vorig jaar 80 werd – en Koos geven de beste tips en tricks. Kinderen die het waterskiën onder de knie hebben mogen zelfs proberen op een ‘trick ski’ een rondje te maken.   

Kids Wake Club
Iets oudere kids van 10 t/m 15 jaar die het waterskiën al onder de knie hebben kunnen terecht bij de Kids Wake Club. Hier draait alles om wakeboarden en helpen de vaste instructeurs van Wet ’n Wild iedereen naar een hoger niveau.

Enthousiast geworden?
De cursussen zijn op zondagochtend en bestaan uit twee lesblokken van 7 lessen. Enthousiast geworden? Geef je dan snel op voordat het vol zit!
Wees gewaarschuwd: alleen geschikt voor waterratten die niet bang zijn voor een beetje snelheid!

Meer informatie over de kids cursussen is te vinden op de website van Wet ’n Wild: http://www.wetnwild.nl/watersport/kids-wake-club 

Fotograaf: Josh Walet
Wet n Wild.'
Wet n Wild

Er gebeurt van alles hier aan de Zegerplas.