Nieuws

« Vorige - Volgende »

VVZwammerdam sluit contract met De Complete Techniek

29 mei 2017 - 11:49  •  reacties

VVZwammerdam sluit contract met De Complete Techniek

Alphen aan den Rijn - Samen met Lucas Woudenberg (Feyenoord en voormalig speler van VVZwammerdam) zal De Complete Techniek (DCT) het voetbaltechnische beleid structureel handen en vooral ook voeten geven. VVZwammerdam is amateur-partner van de landskampioen.

Er is een jeugdplan, een trainingsjaarplan voor alle teams, de trainers van de jeugdteams krijgen een interne opleiding en worden wekelijks on-the-job gecoacht (train-de-trainer) door Lars van Halteren. Daarnaast komen er regelmatig door het seizoen heen demonstratie-trainingen voor leden en niet-leden. De nieuwe trainingsopzet staat garant voor heel veel voetbalplezier en zorgt ervoor dat iedereen zich zowel individueel, maar ook als teamspeler verder kan ontwikkelen.

Pupillen die uit de omliggende plaatsen komen kunnen desgewenst ook naar de Oranje Nassauschool (onderdeel van Scope-scholengemeenschap) in Zwammerdam. Deze school heeft dit jaar van het Ministerie van OCW het predicaat ‘Excellent’ gekregen in de categorie ‘Wetenschap en Technologie’. Met de ouders uit de omliggende plaatsen die voor de combi kiezen worden maatwerk vervoersafspraken onderzocht.

VVZwammerdam
VVZwammerdam heeft van het Ministerie van VWS in 2013 het predicaat ‘Meer dan voetbal’ gekregen. De vereniging helpt o.a. haar jeugdleden met het vinden van stageplekken bij sponsors en leden kunnen zomers in Amerika spelen bij Bellingham United FC.

VVZwammerdam heeft twee seizoenen geleden uit eigen middelen een kunstgrasveld aangelegd en heeft daardoor veel extra ruimte op haar velden. In de nabije toekomst wordt de nieuwe basisschool gebouwd naast het clubgebouw van de voetbalvereniging aan de Spoorlaan.

Fotograaf: Josh Walet
VV Zwammerdam.'
VV Zwammerdam

V.V. Zwammerdam is dé voetbalclub van Zwammerdam.