Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense trainer Bloemheuvel aan de slag bij Foreholte

8 januari 2018 - 10:17  •  reacties

Alphense trainer Bloemheuvel aan de slag bij Foreholte

Alphen aan den Rijn - Bloemheuvel (47 jaar) heeft na zijn vertrek bij ARC (vorig seizoen) bewust gekozen voor een sabbatical om de accu weer helemaal op te laden. Met de Alphense club had hij wisselende successen in de 1e klasse. Voor ARC stond hij als hoofdtrainer voor de groep bij Ter Leede, UVS en RCL. Met laatstgenoemde club bereikte hij promotie middels de nacompetitie naar de 1e klasse. Sinds 2006 is Bloemheuvel in het bezit van diploma TC1 waarin hij stage liep bij AZ onder Louis van Gaal. 

Als speler was Frank Bloemheuvel actief als controlerende middenvelder bij ARC, RCL en Ter Leede. In het dagelijks leven geeft hij als docent (bedrijfs)economie les op het Rijnlands Lyceum Sassenheim.

Bestuurslid Technische Zaken Ton Arroyo: "Natuurlijk hebben alle trainers die bij ons geweest zijn verstand van het spelletje, maar daarnaast heeft iedereen zijn eigen specialiteit. Wij zijn nu toe aan een trainer die een en ander combineert." De technische commissie denkt deze gevonden te hebben in Frank Bloemheuvel.

Fotograaf: Petra Dofferhoff