Nieuws

« Vorige - Volgende »

Femke Pluim pakt winst in eigen stad

1 juni 2019 - 14:51  •  reacties

Femke Pluim pakt winst in eigen stad

Alphen aan den Rijn - Bij de mannen wist Nederlands recordhouder Menno Vloon zijn concurrentie voor te blijven met een hoogte van 5.30 meter, wat tevens een wedstrijdrecord is. Bij de vrouwen wist Femke Pluim in haar eigen stad gesteund door het publiek de zege te pakken met een hoogte van 4.00 meter.

Het stond rijen dik langs de baan vanmiddag. Eerder op de dag mochten de talenten van AAV ’36 hun talent tonen op het Rijnplein. Vervolgens was het tijd voor de professionals. Naast de Nederlanders waren er atleten uit Zweden, Turkije, Israël, Denemarken en Duitsland present.

“Het was een geweldige ervaring om hier in eigen stad te springen. Het enthousiasme van iedereen gaf ons atleten veel extra energie. Op naar Wormerveer zondag, waar we de finale van de Series springen,” aldus een enthousiasme Femke Pluim.

Urban Pole Vault Series, georganiseerd door atleten, is een polsstok-competitie die dit weekend naast Alphen ook in Apeldoorn en Wormerveer plaatsvindt. De locaties zijn keer op keer verrassend en weten vele bezoekers aan zich te binden.

Fotograaf: Josh Walet