Nieuws

« Vorige - Volgende »

Een Mooij Huis verkoopt u bij Mooij Huis Makelaardij

23 januari 2015 - 11:16  •  reacties

Een Mooij Huis verkoopt u bij Mooij Huis Makelaardij

Alphen aan den Rijn -

Mooij Huis is een vernieuwend en fris makelaarskantoor waar u geheel uw eigen pakket kan samenstellen. Bijvoorbeeld: u wilt de tekst van de brochure zelf schrijven? Geen probleem, u schrijft de tekst en de makelaar laat u geld besparen op de courtage. Daarbij wordt u het hele traject persoonlijk begeleid en alles wordt nagekeken. Alles is mogelijk: een full service pakket, alleen een Funda plaatsing, een uitgebreid presentatie pakket  enzovoort maar als u bijvoorbeeld een 360° graden foto overbodig vindt hoeft u er ook niet voor te betalen. "Ik ben de enige makelaar in Alphen aan den Rijn die deze ruime keuze aan pakketten aanbiedt, en daar ben ik uiteraard trots op," aldus eigenaresse Marlous Mooij.

Mooij Huis Makelaardij besteedt veel aandacht aan de presentatie van de woning. Tegenwoordig is het zeer belangrijk dat er professionele foto’s met eventueel behulp van een styliste worden gemaakt. Daarom werk ik altijd met een (betaalbare) professionele vastgoedfotograaf en vaak met een styliste. Om de eerste ‘click’ van potentiële kopers te bemachtigen moet uw woning eruit springen. En met een realistische vraagprijs is elk huis verkoopbaar, ook uw huis!

Een energielabel is sinds 1 januari 2015 verplicht bij de verkoop of verhuur van een woning. Huiseigenaren die nog geen energielabel hebben, krijgen in januari 2015 een voorlopig energielabel voor hun woning toegestuurd. Met dat voorlopige energielabel krijgen zij inzicht in de energieprestatie van hun woning. Op het moment dat zij hun woning verkopen of verhuren, moet het voorlopig label zijn omgezet naar een definitief label en is 10 jaar geldig. Eigenaresse Marlous Mooij is ook Erkend Energielabel Deskundige en valideert graag uw label voor een voordelig tarief. Vraag snel naar het actietarief dat Mooij Huis hanteert. Een woning aankopen of verkopen? Of een definitief energielabel nodig? Mooij Huis Makelaardij helpt u graag verder met gunstige voorwaarden en tarieven! Neemt u gerust contact op: www.mooijhuis.nl. De koffie staat klaar!

Fotograaf: Josh Walet